Visul promovării a durat 180 de minute pentru FC Zalău

După ce a reuşit doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, în primul meci al returului, FC Zalău s-a întors învinsă vineri după-amiaza, de la Mediaş, iar promovarea în Liga a II-a a devenit după două meciuri un obiectiv ce mai poate fi realizat doar printr-o minune.

Conducerea echipei FC Zalău anunţate la începutul anului că FC Zalău are un nou obiectiv odată cu începerea returului – promovarea în Liga a II-a, iar oficialii „alb-albaştrilor” erau încrezători în realizarea acestuia. Din păcate, visul frumos pare să se fi terminat după numai două partide jucate. Jucătorii pregătiţi de Constantin Olariu şi Cristian Oros au remizat în prima etapă, 0 – 0 în faţa liderului FC Hermannstadt Sibiu, iar vineri după-amiaza au cedat cu scorul de 1 – 2 pe terenul celor de la Gaz Metan II Mediaş, „satelitul” formaţiei din Liga I. În aceste condiţii, promovarea în Liga a II-a mai pare un obiectiv tot mai greu de realizat, chiar dacă şi liderul, FC Hermannstadt, a pierdut cu scorul de 0 – 1 întâlnirea de pe teren propriu cu ASA II Târgu Mureş. O victorie a Zalăului la Mediaş, ar fi apropiat echipa antrenată de Olariu şi Oros la două puncte de formaţia din Sibiu.
Prima repriză a jocului de la Mediaş s-a terminat la egalitate, 0 – 0, toate cele trei goluri fiind marcate în partea secundă.
Gazdele au reuşit deschiderea scorului după zece minute de la reluare, Constantin Gavra reluând în plasă o centrare trimisă în faţa porţii de Sabin Lubu. În minutul 59, Florin Istrate a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă a Mediaşului, arbitrul a acordat penalty, pe care tot Istrate l-a transformat.
Zălăuanii au practicat un joc destul de bun după egalare, în timp ce gazdele au mizat pe „cartea” contraatacului. A venit minutul 83, când jucătorul Mediaşului, Daniel Pop, a înscris pentru 2 – 1, stabilind scorul final.
În urma eşecului de la Mediaş, FC Zalău a coborât pe poziţia a cincea în clasament, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita ultimei clasate, Recolta Dorolţ.

FC Zalău: Claudiu Băican – Grigore Turda, Daniel Celea, Cristian Bucur, Ionuţ Ţîrlea, Raul Stanciu, Şlucian Todea (min. 60, Paul Mateciuc), Sergiu Bercean, Florin Istrate (min. 60, Radu Ungurianu), Beniamin Boka şi Marius Hosu (min. 70, Cristian Tăbîrţă). Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Oros (secund)

One Thought to “Visul promovării a durat 180 de minute pentru FC Zalău”

  1. Anonim

    felicitari demle esti de toata groaza! principalul vinovat clar! duie memle!

Leave a Comment